• Audi A6 (C7) >2011 Avant
  • Audi A6 (C7) >2011 Avant
  • Audi A6 (C7) >2011 Avant
  • Audi A6 (C7) >2011 Avant
  • Audi A6 (C7) >2011 Avant
  • Audi A6 (C7) >2011 Avant

Audi A6 (C7) >2011 Avant


Prijs: €1.573,00
Excl. BTW: €1.300,00
Merk: Audi
Artikelnr.: 20200016
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

* Lederkleur:

Lederkleur middenvlakken (alleen i.c.m. gelijke ledersoort):

* Stiksel kleur:

Middenvlakken:

Vlakverdeling en ontwerp:

* Type voorstoel:

* Armsteun achterbank:

Diverse opties in de auto:
* Auto identificatie (Kenteken/chassisnummer/referentie):

* Contactpersoon en contactgegevens:

* Betalingswijze:

Opmerkingen m.b.t. deze bestelling:

Aantal:  

Lederen bekleding voor de Audi A6 Avant (type C7 vanaf 2011) in de RGS Autobekleding ledersoorten Arezzo en Dakota. Nu ook alleen via Lederdirect.nl leverbaar in de nieuwste MODENA bekleding. De aanwezige bekleding wordt steeds verwijderd en vervangen door de door U samengestelde bekleding, waarbij de nieuwe bekleding op de originele bevestigingsplaatsen wordt gemonteerd. Let U goed op de verschillende opties waar Uw auto mee is uitgerust, zoals ISO-fix, armsteun, skiluik etc. aangezien dit bij sommige types cruciaal is voor de juiste pasvorm. Bij sportstoelen krijgt U het "3x3" design in de middenvlakken, met 3x 3 stiknaden naast elkaar zoals origineel. 

Inclusief deurbekledingen.

Let op: indien U stoelverwarming bij bestelt, dient U het type "verticaal" te kiezen. Deze A6 heeft een verticale middennaad waardoor de stoelverwarming in 2 helften verdeeld dient te zijn.

Armsteun voor
Armsteun voor (console)
Veiligheid
Zijairbags voorstoelen Zijairbags achter optioneel!
Betalingswijze
Betalingswijze Dit product wordt volledig op maat voor U geproduceerd, en is dus alleen verkrijgbaar tegen vooruitbetaling of aanbetaling. Bij vooruitbetaling ontvangt U contant een korting van 2% op het factuurbedrag bij ophalen van Uw auto. Indien U kiest voor een aanbetaling, kunt U de optie "Aanbetaling met eindafrekening" aanvinken. Het af te rekenen bedrag wordt dan de aanbetaling. Het restant dient U bij afhaling van de auto na inbouw contant of per PIN te voldoen.
Achterbank zitting
Zitting achter 100%
Achterbank rugleuning
Rugleuning achter 40/60% gedeeld
Levertijd
7 tot 10 werkdagen Deze levertijd is realistisch, maar onder voorbehoud vanwege de productie op maat. De levertijd is onder andere afhankelijk van voorraden, personeelsbezetting en drukte; neemt U contact op voor de actuele levertijd.
Inbouwtijd
2 werkdagen Deze inbouwtijd is realistisch maar onder voorbehoud wanneer bijvoorbeeld extra opties dienen te worden ingebouwd, of extra werkzaamheden noodzakelijk blijken.


Tags: audi, a6, avant, c7, 20200016,