• Volvo V70 >2013 Lederen interieur
  • Volvo V70 >2013 Lederen interieur
  • Volvo V70 >2013 Lederen interieur

Volvo V70 >2013 Lederen interieur


Prijs: €1.954,15 €1.573,00
Excl. BTW: €1.300,00
Merk: Volvo
Artikelnr.: 13900001
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

* Lederkleur ELAN:

Lederkleur ELAN middenvlakken:

* Stiksel kleur:

Middenvlakken:

Vlakverdeling en ontwerp:

Deurpanelen:

* Betalingswijze:

Aantal:  

Lederen interieur voor Volvo V70 2013. Uitgevoerd in volledig leder, geen kunstleder op zijkanten en achterkanten. Kleur 001 tevens verkrijgbaar in half-leder (ELAN ECO) met de achterkant en zijkant van de stoelen in bijpassend kunstleder zoals fabrieksleder. Inclusief volledige inbouw.

Dit interieur is gebaseerd op de ombouw van een stoffen of stof/lederen interieur naar volledig leder. Ombouw van leder naar leder op aanvraag.

Inclusief deurbekledingen, vlak gedeelte.

Armsteun achter
Armsteun achter met opbergvak
Armsteun voor
Armsteun voor (console)
Veiligheid
Zijairbags voorstoelen
Betalingswijze
Betalingswijze Dit product wordt volledig op maat voor U geproduceerd, en is dus alleen verkrijgbaar tegen vooruitbetaling of aanbetaling. Bij vooruitbetaling ontvangt U contant een korting van 2% op het factuurbedrag bij ophalen van Uw auto. Indien U kiest voor een aanbetaling, kunt U de optie "Aanbetaling met eindafrekening" aanvinken. Het af te rekenen bedrag wordt dan de aanbetaling. Het restant dient U bij afhaling van de auto na inbouw contant of per PIN te voldoen.
Achterbank zitting
Zitting achter 100%
Achterbank rugleuning
Rugleuning achter 40/60% gedeeld
Levertijd
7 tot 10 werkdagen Deze levertijd is realistisch, maar onder voorbehoud vanwege de productie op maat. De levertijd is onder andere afhankelijk van voorraden, personeelsbezetting en drukte; neemt U contact op voor de actuele levertijd.
Inbouwtijd
2 werkdagen Deze inbouwtijd is realistisch maar onder voorbehoud wanneer bijvoorbeeld extra opties dienen te worden ingebouwd, of extra werkzaamheden noodzakelijk blijken.


Tags: volvo, v70, 13900001,