• Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur
  • Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur

Mazda CX-5 >2017 Lederen interieur


Prijs: €1.685,53
Excl. BTW: €1.393,00
Merk: Mazda
Artikelnr.: 12100007
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

* Ledercollectie:

* Stiksel kleur:

Middenvlakken:

Vlakverdeling en ontwerp:

Deurpanelen:

* Auto identificatie (Kenteken/chassisnummer/referentie):

* Contactpersoon en contactgegevens:

* Betalingswijze:

Opmerkingen m.b.t. deze bestelling:

Aantal:  

Lederen interieur voor Mazda CX-5 vanaf 2017. Inclusief volledige inbouw. Inclusief deurbekledingen. U kunt de gewenste ledersoort selecteren, de kleur kunt u desgewenst vermelden in het opmerkingenvak. Op aanvraag zijn nog meer kleuren leder en Alcantara leverbaar. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen op (+31)013-5073656 voor advies of langskomen bij één van onze inbouwlocaties.

Het lederen interieur vervangt de stoffen bekleding. De aanwezige bekleding wordt steeds verwijderd en vervangen door de door U samengestelde bekleding, waarbij de nieuwe bekleding op de originele bevestigingsplaatsen wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een duurzaam strak resultaat. Wij bekleden dus het bestaande interieur met nieuwe bekleding, en monteren dus uitdrukkelijk geen tweedehandse interieurs, of interieurs afkomstig uit sloop of schadeauto's. Tijdens de inbouw van nieuwe lederen bekleding controleren wij tevens de staat van de schuimdelen, en repareren we deze delen zodat uw interieur weer volledig in orde is. Eventuele extra kosten voor deze reparaties bespreken wij vooraf. Ook leent de inbouw van leder zich om zonder extra de- en montagewerkzaamheden stoelverwarming en/of lendensteunen te plaatsen.

Armsteun achter
Armsteun achter met bekerhouder
Veiligheid
Zijairbags voorstoelen
Betalingswijze
Betalingswijze Dit product wordt volledig op maat voor U geproduceerd, en is dus alleen verkrijgbaar tegen vooruitbetaling of aanbetaling. Bij vooruitbetaling ontvangt U een korting bij bestelling. Indien U kiest voor een aanbetaling, kunt U de optie "Aanbetaling met eindafrekening" aanvinken. Het af te rekenen bedrag wordt dan de aanbetaling. Het restant dient U bij afhaling van de auto na inbouw contant of per PIN te voldoen.
Achterbank zitting
Zitting achter 100%
Achterbank rugleuning
Rugleuning achter 40/20/40% gedeeld
Levertijd
7 tot 10 werkdagen Deze levertijd is realistisch, maar onder voorbehoud vanwege de productie op maat. De levertijd is onder andere afhankelijk van voorraden, personeelsbezetting en drukte; neemt U contact op voor de actuele levertijd.
Inbouwtijd
1 werkdag Deze inbouwtijd is realistisch maar onder voorbehoud wanneer bijvoorbeeld extra opties dienen te worden ingebouwd, of extra werkzaamheden noodzakelijk blijken.