Leder ombouw

Welkom op de online configurator van Lederdirect.nl .Wij bieden u topkwaliteit lederen interieurs, ingebouwd door vakmensen. We hebben 3 hoofdproducten via de site: lederen bekleding ombouw door onze vakmensen, eZee stoelbekleding om zelf te monteren (eZeeparts) en vervangingsdelen.

In deze categorie kunt u een lederen bekleding voor uw auto zelf samenstellen. Wij produceren sinds 1998 lederen bekleding voor autobekleders, autobedrijven en autoimporteurs. In dit productieproces wordt veel maatwerk geleverd, waarbij veel tijd en vakmanschap wordt geïnvesteerd om een goede pasvorm van het interieur te verkrijgen: niet te los, niet te strak, de juiste stiknaden op de juiste plaats en natuurlijk een degelijke montage.

Als een bepaald model auto dus vaker wordt bekleed, loont het om goede patronen te maken, en deze telkens te optimaliseren, waardoor ook de inbouw sneller verloopt. Deze types bieden wij aan op Lederdirect.nl waardoor u dus de laagste prijs betaalt voor een ontwerp wat zichzelf al heeft bewezen (en terugverdiend!). 

Wat betreft onze leder ombouw:

1. Wij hebben patronen van lederen bekleding voor diverse automodellen, waarmee een bestaand stoffen interieur kan worden bekleed met leder. De bestaande stof wordt volledig van de stoelen verwijderd, en vervangen door ons product, bevestigd op originele bevestigingspunten. 

2. Wij hebben ongeveer 70 kleuren leder op voorraad, en ongeveer 30 kleuren stikgaren. Met uw bestelling geeft u het juiste automodel aan, waarmee wij met de juiste patronen, en het door u gekozen leder en stiksel een lederen interieur gaan snijden en stikken. Dit bereiden wij voor terwijl u blijft rijden met uw auto. Door het kiezen van een voorraadmodel kiest u voor een nog scherpere prijs en snelle levering.

3. Als dit interieur klaar ligt, gesneden en gestikt volgens uw specificatie, bouwen wij het interieur om in één van onze werkplaatsen waarbij u de auto slechts 1 tot 2 dagen hoeft te missen. Desgewenst is een leenauto beschikbaar.

4. Door deze kostenbesparende aanpak, gecombineerd met bewezen pasvorm en kwaliteit, bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding! Wij zijn de fabrikant, de leverancier, de verkoper en de inbouwer.

Lederstalen set ELAN
Leder stalen set, 36 kleuren. Het gaat om de basiskleuren volledig leder 001 t/m 142, RG001 t/m R..
€9,99
Excl. BTW: €8,26
Stoelverwarming Carbon 2 standen (horizontaal)
Stoelverwarmingssysteem voor inbouw onder de bekleding. De duurzame carbonvezel verwarmingselemen..
€139,15
Excl. BTW: €115,00
Volkswagen Transporter T5 Enkele cabine >2011
Lederen bekleding voor de Transporter T5 Enkele cabine >2011 in de RGS Autobekleding ledersoor..
€948,64
Excl. BTW: €784,00