Betaalopties

Lederdirect.nl biedt op de website een keuze uit vele uitvoeringen en kleuren lederen interieurbekledingen.

Het assortiment is in 3 delen opgebouwd, waarbij de betalingsvoorwaarden afwijken.

1. Voorraadinterieurs

Voorraadinterieurs zijn compleet gesneden en gestikte lederen interieurbekledingen. Het kan hier gaan om interieurs die vaak worden besteld en dus door ons op voorraad worden geproduceerd, maar soms gaat het ook om bekledingen die door klanten zijn geannuleerd of verkeerd zijn besteld. Het voordeel voor U is de snelle levertijd (geen productietijd, slechts inbouwtijd), en de gereduceerde prijs. Voorraadinterieurs kunnen goedkoper worden aangeboden door seriematige productie, of omdat de verkeerd bestelde of geannuleerde interieurs het veld moeten ruimen in ons magazijn.

Voor deze voorraadartikelen geldt betaling bij afhaling van Uw auto met het gemonteerde interieur. Deze betaling kan gebeuren per PIN (denk aan Uw limiet voor betaalautomaten, U kunt deze via Uw bank eventueel verhogen), contant of door vooraf het geld over te maken op onze bankrekening. Voor klanten van de Rabobank kan dit dezelfde dag, voor overige banken 1 werkdag voorafgaand. U hoeft geen aanbetaling te doen aangezien het interieur reeds in ons magazijn ligt, en er geen voorbereidend werk hoeft te gebeuren.

2. Op bestelling geproduceerde interieurs

Lederdirect.nl biedt U de mogelijkheid om te kiezen uit ongeveer 1400 automodellen en -uitvoeringen. Hierbij kiest U tevens uit tientallen kleuren leder, meerdere kleuren in het interieur, stiksel kleur naar keuze enz. enz. In de meeste gevallen kunt U ook nog keuzes maken ten aanzien van verschillende opties om Uw juiste uitvoering te kiezen.

Kortom: er bestaan miljoenen combinaties die wij graag voor U op maat produceren. Vanwege dit maatwerk vereisen wij een aanbetaling; wij gaan namelijk letterlijk aan de hand van Uw bestelling het juiste patroon nemen, het leder versnijden, en met Uw keuze in ontwerp en stiksel het interieur in elkaar stikken..

Om dit overzichtelijk te maken in onze webshop, kunt U bij Uw persoonlijk samengestelde interieur de optie "Aanbetaling met eindafrekening" selecteren. Vervolgens zal er een negatief bedrag worden verrekend met het artikel, waarbij de prijs van het artikel dus de aanbetaling wordt. Het verrekende bedrag is het bedrag wat U bij afhaling van Uw auto nog dient af te rekenen.

Bijvoorbeeld: U bestelt een artikel met een prijs van €1600, en U selecteert de optie "Aanbetaling met eindafrekening" ter waarde van €-1000. De prijs van het artikel verandert dan in (€1600-€1000) €600. U rekent vervolgens af €600 (+ eventuele bijkomende artikelen zoals stoelverwarming). De €1000 rekent U af bij afhaling van Uw auto (zie mogelijkheden bij punt 1.) Overigens ontvangt U bij de eindafrekening 2% korting op het factuurbedrag.

Ook bestaat de mogelijkheid om het gehele bedrag vooraf te betalen, indien U bij het artikel deze betalingsvorm selecteert, ontvangt U een aanzienlijke korting.

3. Overige artikelen

Losse artikelen zoals stalensets en stoelverwarmingssets kunt U via de kassa betalen, of door vooraf overmaken. Ook leenauto's en transport dient U via de kassa of door vooraf overmaken te betalen in verband met reserveringen die wij daarvoor maken op ons wagenpark. Stoelverwarming inbouw in bestaande bekleding kunt U afrekenen bij afhalen van de auto.