• Stoelverwarming Carbon 2 standen (horizontaal)

Stoelverwarming Carbon 2 standen (horizontaal)


Prijs: €139,15
Excl. BTW: €115,00
Artikelnr.: STOELVERW_2HOR
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

* Stoelverwarming inbouw:

Aantal:  

Stoelverwarmingssysteem voor inbouw onder de bekleding. De duurzame carbonvezel verwarmingselementen zijn 1 mm dik en worden onzichtbaar onder de bekleding geplaatst, in zowel zitting als rugleuning. In goedkopere systemen wordt vaak een metaaldraad gebruikt als verwarmingselement; het nadeel hiervan is dat bij intensief gebruik, of bij een zware belasting op 1 punt, de metaaldraad kan breken waardoor de verwarming plaatselijk of geheel niet meer functioneert. Met carbon is dit uitgesloten.

Het bedieningselement is een ronde schakelaar van 22 mm doorsnede, en een dikte van 2-3 mm in de kleur zwart. De schakelaar wordt standaard in de kunststof zijafdekking van de stoelen geplaatst aan de deurzijde. Optioneel kan dit ook op een andere locatie, dit is echter alleen op aanvraag en tevens op naverrekening mogelijk gezien de vele inbouwmogelijkheden en -uitdagingen!

Stoelverwarming is een ideale toevoeging op Uw lederen interieur. De inbouw is in combinatie met de bestelling van een van onze lederen bekledingen gratis; voor het aansluiten geldt een apart tarief. Het systeem kan ook worden gebruikt op de achterbank (inbouw schakelaar op aanvraag).

Ook in Uw bestaande interieur (stof of leder) kan in de meeste gevallen een stoelverwarming worden ingebouwd. Enkele voertuigtypes hebben echter een gelijmde bekleding waarbij de inbouw zonder leder bemoeilijkt wordt.

Dit artikel wordt geproduceerd in Duitsland, en heeft 2 standen. Stand 0=uit, stand 1=50% vermogen voor continu gebruik, stand 2 is 100% vermogen voor snelle opwarming en/of continu gebruik. Dit systeem is geschikt voor stoelen met een horizontale vlakverdeling (naden horizontaal). Uitvoering kan afwijken van afbeelding.